Hoppa till sidans innehåll

SM Silver till Arboga AK

28 FEB 2009 19:07
Lördagen den 28 februari avgjordes SM brottningarna i Stockholm Daniel Molin brottades mycket bra under hela dagen och tog sig fram till final i 60kg klassen. Väl i finalen så mötte han sin överman Jesper Karlsson BK Ore som vann finalen med 2-0 i perioder. Men innan dess så hade Daniel brottas mycket bra och vunnit två matcher på ett mycket övertygande sätt.Vad det gäller den andra deltager från Arboga AK denna dag Lovalie så förlorade hon en hård match i första omgången och då var denna dag avslutad . Grattis Molle till SM silvret.
  • Skapad: 28 FEB 2009 19:07

Söndagen den 1 mars hade Arboga AK med två stycken deltagare och det var Lukas Nilsson i 66 kg och Pontus Lundh i 84 kg. Både Lukas och Pontus mötte sina övermän redan i första omgången Lukas mötte Sharur Vardanyan Spårvägen och förlorade denna match med 2-0 i perioder. Men tack vare att Sharur tog sig vidare till final så fick Lukas chansen till att återkvala och fick då mötta Sebastian Brandström IK Björnen i första återkvalsmatchen och vann denna hårda match med 2-1 i perioder. I och med den vinsten så var Lukas klar för bronsmatch mot Mattias Gûnter IK Sparta men där var det slut för där förlorade Lukas matchen med 2-0 i perioder. Vad det gäller Pontus Lundh så fick även han mötta sin överman redan i första omgången då han ställdes mot Fredrik Schön Svedala och förlorade denna match med 2-0 i perioder. Mycket bra jobbat alla och kämpa på nu så kommer framgångarna. Arboga AK

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info