Hoppa till sidans innehåll

Resultat USM för killar

03 MAR 2008 14:11
Nu den gångna helgen så avgjordes Ungdoms SM i grek för killar i Borås. Arboga AK och Arboga brottningsgymnasium var där för att försvara Arbogas färger.
  • Skapad: 03 MAR 2008 14:11

Vad det gäller Arboga AK:s killar så var det två som ställde upp denna helg det var Edvin Dominguez i U 42 kg och Adam Hill i U 50kg. Edvin som fortfarande är sista års pojke och ställde upp för första gången på ett mästerskap brottades mycket övertygande och vann två matcher första dagen. Dag två så råkade han skada sig i nacken i kvartsfinalen som han vann och blev till slut tvungen att bryta tävlingen i semifinalen då smärtorna blev för stor i nacken. Men bra jobbat Edvin du kommer snart att ta din medalj. Vad det gäller Adam så vann han en match på lördagen för att sedan åka på två förluster men även Adam kämpade väl och det kommer snart nya tävlingar så bara kämpa på så kommer framgångarna.

 

Vad det gäller gymnasiumets brottare så var det fyra stycken som ställde upp i denna tävling och alla fyra tog sig fram till final i respektive viktklass. Väl där i finalerna så var det Tim Tuvestam Klippans BK i U 54 kg och Kalle Persson BK Pan i U 85 kg som lyckades allra bäst med varsin guld medalj med sig hem till Arboga. De andra två som var i final var Joakim Lindegren Viskafors AK i U 63 kg och Joakim Övferman Hallstahammars BK i U 69kg som bägge två tyvärr föll med flaggan i topp i finalerna och fick varsin silvermedalj med sig hem. ¨

 

Ett stort grattis till er alla önskar Arboga AK  

 

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info