Hoppa till sidans innehåll

ÖIS GP

13 OKT 2009 14:05
Lördagen den 10 okt var Arboga AK s brottare och brottningsgymnasiets elever i Göteborg för att delta i årets första GP tävling ÖIS GP. Denna GP tävling är en av sex som avgörs under säsongen och i dessa tävlingar så samlar man rankingpoäng i för SM som avgjörs i slutet av februari 2010.
  • Uppdaterad: 13 OKT 2009 14:22

Arboga AK ställde upp med tre brottare och bäst av dessa lyckades David Enocksson 60kg och Vahab Daneshvar 66kg. Då de bägge slutatde som segrare i respektive viktklass. De som bör nämnas om dessa killar är att dom bägge varit långtidsskadade David har opererat menisken två ggr och Vahab har opererat baksidan lår. Så det var en bra singnal på att de bägge har kommit väl förberädda tillbaka i Sverige toppen igen. Den tredje Arboga AK brottaren var Lukas Nilsson som slutade som fyra i 66kg. Arboga AK slutade i och med dessa resultat på en andra plats i lagtävlingen på 9 poäng efter segrande Örgryte IS 14 poäng.

 

Vad det gäller gymnasiets elever så vart det två tredje platser genom Christian Jonsson Oskarhamns BK 60kg och Joakim Öfverman Hallstahammars BK 74kg.  

 

Grattis till alla medaljer och kämpa på så kommer de mer framgångar under denna säsong.

 

Arboga AK

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info