Hoppa till sidans innehåll

Fyrstadsseger till Arboga AK

18 OKT 2010 13:10
Lördagen den 16 oktober avgjordes den anrika tävlingen fyrstadsbrottningarna över hela Serige. Arboga AK deltog denna gång i grupp C 1 som avgjordes i Norrköping med följand lag förutom Arboga AK så var det Norrköpings BK, Västerås BK och Lidköping AS.
  • Skapad: 18 OKT 2010 13:10

Arboga AK ställdes i första matchen mot Västerås BK som idags lägget inte kunde hota Arboga som stog som segrare med 7-0 i denna match. I den andra matchen så ställdes Arboga mot Lidköpings AS som tidigare om åren varit en hård motståndare i så väl A-fyrstads som seriesammanhang men detta år så var det aldrig några problem för Arboga brottarna då segern skrevs till 5-2. I den avslutande matchen så möte Arboga Norrköpings BK som är en sammanslagning av Högalunds BK och IK Björnen som nu mera går under samma namn alltså Norrköpings BK inte heller detta lag kunde hota de starka Arbogabrottarna då matchen slutade med 7-0. Så efter dessa tre väl genomförda matcher av alla brottarna i laget så vart slutställningen att Arboga AK vann denna grupp och nästa år återfinns i B-fyrstads med chans på A-fyrstads final. Klassegrare för Arboga AK blev som följer

Edvin Dominguez 55kg

Daniel Molin  60kg

Lukas Nilsson 66kg

Vahab Daneshvare 74kg

Pontus Lund 96kg

övriga i lagen var Jonas Nyberg 84kg och Mikael Nyberg 120kg.

 

Ett stort grattis till Arboga AK och lycka till nästa år

 

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info