Hoppa till sidans innehåll

Fristils SM

29 NOV 2011 10:28
Nu under den gångna helgen var Arboga och brottningsgymnasiets brottar killar på fristils SM i Kumla för både ungdom, junior och senior. Under lördagen så avgjordes Ungdom och senior klasserna Arboga AK ställde upp med 4st brottare under denna tävlingsdag. Bäst gick det för Edwin Dominguez som tog guld i ungdom 54kg och där med tog sitt 7 raka USM Guld han blev även utsedd till turneringens bästa ungdoms brottare.
  • Skapad: 29 NOV 2011 10:28

i senior klassen så hade Arboga AK tre killar med och det var Pierre Magnusson i 60kg som kämpade till sig en bronsmedalj vilket även Jonas Nyberg gjorde i 84kg klassen, den tredje Arboga brottaren denna dag var Lukas Nilsson som kämpade bra men hamnade utanför prislistan denna dag. För brottningsgymnasiets del så var det Houssam Ali U 58 kg Gällivare Sk och Kim Stenberg U 76kg Västerås BK som lyckades bäst då de bägge blev guld medaljörer i sina klasser. Sedan så blev det en bronsmedalj genom Christoffer Svensson U 58kg BK Atle. Vid söndagens tävlingar så avgjordes junior klasserna och där var det åter igen Edwin som lyckades bästa av arboga brottarna då han vann SM guldet i 55kg klassen. Den andra arboga brottaren denna dag var Kristofer Peterson som kämpade väl vid sin första start på ett SM men hamnade utanför prispallen denna gång. Från gymnasiet så var det två brottare med och återigen så fick Kim Stenberg Västerås BK kliva högst upp på prispallen då han tog guldet i 74kg klassen. Kim blev även utsedd till turneringen bästa junior brottare. Den andra deltagaren var Christoffer Svensson BK Atle som återigen fick med sig en bronsmedalj i 60kg klassen.

 ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLA MEDALJÖRER

 

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info