Hoppa till sidans innehåll

Dags rapport från USM

14 MAR 2009 17:32
Arboga AKs Edwin Dominguez går fram som en lite virvel vind i 46kg klassen. Edwin har under dagen brottats tre matcher och vunnit alla dessa på teknisk överlägsenhet utan att släppa en enda poäng. Så det ser mycket bra ut inför avslutningen i morgon och finalpasset.
  • Skapad: 14 MAR 2009 17:32

Den andre Arboga brottaren Adam Hill startade med en förlust för att sedan följa upp med två mycket starka kämpar insatser och vinster. Tyvärr så slutade dagen med en knapp förlust i den fjärde omgången och så var SM över för denna gång för Adam. Från Brottningsgymnasiet så är det fem st som deltar under detta SM. Christian Jonsson 58 kg förlorade första matchen knappt med 2-1 i perioder för att sedan vinna två matcher efter mycket bra kämpar insatser. Anton Hjelm 69kg startade med att vinna två matcher efter mycket bra brottningar men i omgång tre så vart det en förlust med 2-0 i perioder i den fjärde omg så kämpade han till sig en 2-1 seger så medalj hoppet lever ännu för dessa killar. Vad det gäller vår tjejer så är det bara Alexandra Lindén som har förlorat en match Både Jenny och Johanna har brottats mycket bra och är obesegrade i dag. Men det är en ny dag i morgon och det är då det gäller för alla. Så kämpa på nu så kommer framgången.

 

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info