Hoppa till sidans innehåll

Arboga AK Bästa Klubb i GP- Tävlingen Robban Cup

10 NOV 2008 15:28
Lördagen den 8 november åkte Arboga AK och brottargymnasiet till Lidköping för att deltaga i GP tävlingen Robban Cup. Arboga AK ställde upp med fyra brottare och två av dessa brottare slutade som etta i respektive viktklass det var.
  • Skapad: 10 NOV 2008 15:28

Vahab Daneshvar i 66 kg klassen. Vahab gjorde nu sin första tävling för Arboga AK och gick fyra stycken matcher och brottades mycket övertygand på mattan. Den andra brottaren som tog en första plats var Jonas Nyberg i 84 kg klassen. Jonas fick gå hela åtta matcher innan han stog som segrare. Även han brottades mycket övertygande i alla matcherna. De andra två från Arboga AK var Daniel Molin i 60kg klassen och Amalia Varneson i 59 kg klassen bägge dessa brottare tog en tredje plats var i respektive vikt. Efter dessa framgångar så blev det så att Arboga AK tog hem klubbpriset i denna tävling på 12 poäng samma poäng som tvåan Örgryte IS. Arboga AK segrade på att man hade fler klass segrare än Örgryte IS. Av brottargymnasiets elever så vart Emma Karlsson BK Baner trea i kvinnor 78kg och Tim Tuvestam Klippans BK slutade som fyra i 60kg klassen. Arbogas framgångar lovar gott inför kommande fyrstads i helgen som kommer. Ett stort grattis alla medaljörer och Arboga AK till finna framgångar.

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info