Hoppa till sidans innehåll

JSM Medaljer till Arboga AK och Brottningsgymnasiet

29 MAR 2009 19:03
Lördagen och söndagen den 28-29 mars avgjordes Junior SM för både killar och tjejer i Sala med Heby BK som arrangöre för detta arrangemang. Arboga AK ställde upp med tre brottare och den som lyckades allra bästa av dem var Pontus Lundh som slutade som tvåa i 84kgs klassen efter mycket bra brottningar. De andra två var Lukas Nilsson i 66kg och David Enocksson i 60kg. Lukas brottades mycket bra men räckte tyvärr inte ända fram denna gång då han förlorade två mycket jämna matcher mot ettan och trean i klassen. Vad det gäller David så slog han upp en gammal skadda i knät och tvingades bryta i tredje omgången.
  • Skapad: 29 MAR 2009 19:03

Vad det gäller gymnasiets brottare så var det Emma karlsson BK Banér som lyckades allra bäst då hon blev Svensk Mästare i KvJ 72kg. Alexandra Lindén IK Björnen kämpade sig till en silvermedalj i KvJ 51kg. Gymnasiet fick även två bronsmedaljer under detta JSM och det var Tim Tuvestam Klippans BK i 60kg och Leonard Östlund BK Athén i 74kg. De andra gymnasie brottarna kämpade väl men räckte tyvärr inte ända fram denna gång. Så ETT STORT GRATTIS TILL ALLA MEDALJÖRER

 

Önskar Arboga AK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Patrik Magnusson

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info