Tävlingsgruppen

Tränare Junior, Senior och Brottningsgymnasiet

Patrik Magnusson, lärare/tränare och legitimerad idrottslärare med specialidrottskompetens

Anders är tränare för AAKs juniorer och seniorer, RIG Brottning Arboga och samtidigt föreningens ordförande. Patrik har egna placeringar inom brottningen med bl a 11 st SM guld och 3 st Nordiska Mästerskapsguld och har representerat Sverige 3 gånger vid EM, med en 7:e plats som bästa merit. Tränarkarriären startade i Örebro AK.

Tränare Junior, Senior och Brottningsgymnasiet

Anders Eriksson, lärare/tränare och universitetsutbildad osteopat
Anders är klubbtränare för AAKs juniorer och seniorer samt RIG Brottning Arboga. Sedan 1971 har Anders varit medlem i Arboga AK som aktiv och ledare/tränare med utbildningsuppdrag för bl.a. SISU Idrottsutbildarna, Svenska Styrkelyftsförbundet och Svenska Brottningsförbundet. Anders har själv deltagit vid flertalet SM, Nordiska mästerskap samt vid JVM med ett guld som främsta merit.

Jan Nyberg
Arbetar som projektledare/säljare inom väg- och broräckesbranschen. Under den aktiva karriären vann jag Svenska Mästerskap i alla åldersgrupperna, representerade landslaget vid ett flertal landskamper och internationella turneringar, deltog vid EM, 2 ggr. Mina tränarmeriter består av ett flertal klubbar, samt ungdom-juniorlandslag. Åren 1984-1992 var jag anställd som förbundskapten i Sv.Brottningsförbundet. Dessutom har jag hållit ett stort antal utbildningskurser för SBF, i såväl coaching, ledarskap,träningsplanering,näringslära. Under en 4-års period, var jag invald i FILA:s tränarkommitté.