Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsgruppen


Tränare Junior, Senior och Brottningsgymnasiet

 

Patrik Magnusson, lärare/tränare och legitimerad idrottslärare med specialidrottskompetens

Anders är tränare för AAKs juniorer och seniorer, RIG Brottning Arboga och samtidigt föreningens ordförande. Patrik har egna placeringar inom brottningen med bl a 11 st SM guld och 3 st Nordiska Mästerskapsguld och har representerat Sverige 3 gånger vid EM, med en 7:e plats som bästa merit. Tränarkarriären startade i Örebro AK.

Tränare Junior, Senior och Brottningsgymnasiet

 

Anders Eriksson, lärare/tränare och universitetsutbildad osteopat
Anders är klubbtränare för AAKs juniorer och seniorer samt RIG Brottning Arboga. Sedan 1971 har Anders varit medlem i Arboga AK som aktiv och ledare/tränare med utbildningsuppdrag för bl.a. SISU Idrottsutbildarna, Svenska Styrkelyftsförbundet och Svenska Brottningsförbundet. Anders har själv deltagit vid flertalet SM, Nordiska mästerskap samt vid JVM med ett guld som främsta merit.

 Tränare Junior, Senior och Brottningsgymnasiet

Jan Nyberg
Arbetar som projektledare/säljare inom väg- och broräckesbranschen. Under den aktiva karriären vann jag Svenska Mästerskap i alla åldersgrupperna, representerade landslaget vid ett flertal landskamper och internationella turneringar, deltog vid EM, 2 ggr. Mina tränarmeriter består av ett flertal klubbar, samt ungdom-juniorlandslag. Åren 1984-1992 var jag anställd som förbundskapten i Sv.Brottningsförbundet. Dessutom har jag hållit ett stort antal utbildningskurser för SBF, i såväl coaching, ledarskap,träningsplanering,näringslära. Under en 4-års period, var jag invald i FILA:s tränarkommitté.
Det finns inga bilder/dokument att visa.

 

Arboga AK samarbetar sedan många år tillbaka med SISU Västmanland i all verksamhet som berör utbildning och utveckling av vår verksamhet.

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

  

 

Vi tackar våra sponsorer! Besök deras hemsidor för att se vilka varor och tjänster de erbjuder.

Ange alt-text här.

 

svea_190x150

 

Arboga kommun

 

 

Postadress:
Arboga AK - Brottning
Box 194
73224 Arboga

Kontakt:
Tel: 0589611105
E-post: This is a mailto link

Se all info