Tränare AAK

Brottardagis

Catrin Svinghammar ansvarar för Brottardagis och-lekis. Catrin är tidigare elev vid RIG Brottning Arboga och tog föreningens första kvinnliga SM-guld!

Brottarskolan

Johan Reinholdsson ansvarar för Brottarskolans verksamhet. Johan är tidigare elev vid RIG Brottning Arboga och tränar Brottarskolan tillsammans med:

Mats Andersson

Ola Andersson

Daniel Rosenstam

Jesper Jonasson

Tävlingsgruppen & RIG Brottning Arboga

Patrik Magnusson är tränare för AAKs juniorer och seniorer, lärare/tränare vid RIG Brottning Arboga och föreningens ordförande. Patrik har egna placeringar inom brottningen med bl a 11 st SM guld och 3 st Nordiska Mästerskapsguld och har representerat Sverige 3 gånger vid EM, med en 7:e plats som bästa merit.

Anders Eriksson är klubbtränare för AAKs juniorer och seniorer samt lärare/tränare vid RIG Brottning Arboga. Anders har själv deltagit vid flertalet SM, Nordiska mästerskap samt vid JVM med ett guld som främsta merit.

Jan Nyberg, extratränare för AAKs junioren och seniorer samt RIG Brottning Arboga. "Pyrre"vann SM i alla åldersgrupperna, representerade landslaget vid ett flertal landskamper och internationella turneringar och deltog vid EM 2 gånger. Jan har också tränat ungdom-juniorlandslag,varit förbundskapten och varit invald i FILA:s tränarkommitté.

cid:CF34D4B4-B218-430F-B6A5-CC4A55C8E00E

APM SPORT AB org nr 556375 - 8787