Ansvariga tränare AAK

Brottardagis

Catrin Svinghammar ansvarar för Brottardagis och -lekis tillsammans med Alexandra Lindén, och tog föreningens första kvinnliga SM-guld! Både Catrin och Alexandra är tidigare elever vid RIG Brottning Arboga.

Brottarskolan

Johan Reinholdsson ansvarar för Brottarskolans verksamhet. Johan är tidigare elev vid RIG Brottning Arboga och tränar Brottarskolan tillsammans med Ola Andersson, Magdalena Robertsson Lind, Homayon Alizade, Kai Laitinen, Daniel Rosenstam och Daniel Redén. Kai, Daniel och Daniel har alla tre varit elever vid RIG Brottning Arboga.

Tävlingsgruppen & RIG Brottning Arboga

Patrik Magnusson är tränare för AAKs juniorer och seniorer, lärare/tränare vid RIG Brottning Arboga. Patrik har egna placeringar inom brottningen med bl a 11 st SM guld och 3 st Nordiska Mästerskapsguld och har representerat Sverige 3 gånger vid EM, med en 7:e plats som bästa merit.

Anders Eriksson är klubbtränare för AAKs juniorer och seniorer samt lärare/tränare vid RIG Brottning Arboga och ansvarig tränare för Region Mitt. Anders har själv deltagit vid flertalet SM, Nordiska mästerskap samt vid JVM med ett guld som främsta merit.

Jan Nyberg är ansvarig tränare för Team Västmanland. "Pyrre" vann SM i alla åldersgrupperna, representerade landslaget vid ett flertal landskamper och internationella turneringar och deltog vid EM 2 gånger. Jan har också tränat ungdoms- och juniorlandslag, Svenska Brottningsförbundets första förbundskapten och varit invald i FILA:s tränarkommitté.